Welcome, Guest. Please Login or Register.
November 23, 2017, 08:00:05 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF is the next generation in forum software, almost completely re-written from the ground up, make sure you don't fall for cheap imitations that suffer from feature bloat!

YaBB SE Community  |  YaBB SE Info  |  News From the YaBB SE Team  |  Topic: Problem with posting a message (subject empty error)! « previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Reply Ignore Print
Author Topic: Problem with posting a message (subject empty error)!  (Read 29395 times)
Dave Smulders
YaBB SE Developer
YaBB God
*****
Posts: 608



WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #30 on: March 02, 2002, 11:05:28 PM »
Reply with quote

Well....please specify the problem, and please do so in the help boards :)

Edit: Oops, I've misread your post....sorry for that comment, you are posting in the correct place :)
« Last Edit: March 03, 2002, 12:11:32 AM by Dave Smulders » Logged

Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #31 on: March 03, 2002, 12:04:31 AM »
Reply with quote

Did you also make the changes to ModifyMessage.php like I indicated?
Logged

ChicagoEFI
Jr. Member
**
Posts: 67


I'm a llama!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #32 on: March 03, 2002, 04:01:46 PM »
Reply with quote

Nope ::)

You have a link for me? :D
Logged
Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #33 on: March 03, 2002, 04:04:39 PM »
Reply with quote

Heh, very first post in this thread :)
Logged

GerardoQ
Noobie
*
Posts: 46


I'm a llama!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #34 on: March 03, 2002, 09:10:30 PM »
Reply with quote

I still have the problem when I preview a message and then try to post it.
Logged
Krip730
Full Member
***
Posts: 128



WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #35 on: March 05, 2002, 03:07:29 AM »
Reply with quote

thanx a million... all fixed.
Logged

Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #36 on: March 05, 2002, 07:25:32 AM »
Reply with quote

Anyone else still have the issue when previewing and then posting?
Logged

groundup
Disciple of Joe, Head Cleric
Mod Team
YaBB God
*****
Posts: 2983


Error 309: Please notify the administrator of this


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #37 on: March 05, 2002, 06:52:04 PM »
Reply with quote

i still cant even log in  :(
Logged

http://www.fastfinancialfreedom.org - financial freedom is a myth
http://www.fastfinancialfreedom.org - financial freedom is a myth
http://www.fastfinancialfreedom.org - financial freedom is a myth
fastfinancialfreedom.org
merlin9524
Noobie
*
Posts: 2


I'm a llama!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #38 on: March 07, 2002, 11:36:49 AM »
Reply with quote

ACK!!!!

Well, I did the fix and it worked for a few days. Now it is doing exactly the same thing. Did my web host disable something again? What do I do? What do I do?  I am in great distress! My wife can't post! If it were ME, I would be fine, but this is my WIFE we are talking about here. Please help before the D word comes up!   ;D

Seriously though, I am having the same issue as before. Even after the fix. As I said, it WAS working and now it is FUBARed again.

Please assist.

Thanks,
  Merlin
Logged
Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #39 on: March 07, 2002, 01:36:48 PM »
Reply with quote

Hehe, trying to avoid the bug D word.... ;)

Are you SURE someone didn't overwrite the files?  Like can you check to make sure that the fixed lines are there?
Logged

merlin9524
Noobie
*
Posts: 2


I'm a llama!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #40 on: March 08, 2002, 12:03:21 PM »
Reply with quote

Yup, they are there. Went and verified it. Is there a way for them to disable the functions the fix bypassed? I dunno. PHP isnt one of my strongpoints. (one of many...)
Anyway, I have put in a trouble ticket with them, so maybe they can shed some light on the subject on their end.

Let me know if there is anything else I can do on my end.

Thanks again,
 Merlin
Logged
benjyboy
Noobie
*
Posts: 4


I love YaBB SE!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #41 on: March 08, 2002, 12:07:46 PM »
Reply with quote

Quote: "News: Please register again if needed, and tell us any weird thing you notice."

Didn't need to register again.........I've just caught site of my wife in the bathroom.  :o
Logged
Shaun
Wannabe Mod Writer
Sr. Member
****
Posts: 361


YaBB SE Rules.


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #42 on: March 08, 2002, 01:26:34 PM »
Reply with quote

I had to do "the fix" for a few days because my host disabled "file uploads".  I saw that through my phpinfo.php script.  I ran the phpinfo script yesterday and "file uploads" had a value of "1" instead of "no value" when I had the problem.  I took "the fix" off and enabled attachments again.  Everything is back to normal now!
Logged

This guy uses objects like women man!
Coyote
YaBB God
*****
Posts: 702


I love YaBB SE!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #43 on: March 08, 2002, 01:45:44 PM »
Reply with quote

I got this message 4 or 5 times this afternoon, while positing on this site.

Tony.
Logged

To the world - you are just one person, but to one person you are the world!
Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #44 on: March 08, 2002, 06:41:38 PM »
Reply with quote

Got what message?
Logged

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  YaBB SE Info  |  News From the YaBB SE Team  |  Topic: Problem with posting a message (subject empty error)! « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.129 seconds with 19 queries.