Welcome, Guest. Please Login or Register.
November 24, 2017, 08:51:52 PM
Home Help Search Login Register
News: If you are still using YaBB SE, please consider upgrading to SMF as soon as possible.

YaBB SE Community  |  YaBB SE Info  |  News From the YaBB SE Team  |  Topic: Problem with posting a message (subject empty error)! « previous next »
Pages: 1 ... 4 5 [6] Reply Ignore Print
Author Topic: Problem with posting a message (subject empty error)!  (Read 29449 times)
Marli
Noobie
*
Posts: 39


I'm a llama!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #75 on: January 14, 2003, 10:24:00 PM »
Reply with quote

when you preview an IM you get the same error, what file needs changing to fix this?

sending IM is file
Logged
Webby
Beta Tester
YaBB God
*****
Posts: 829


Some mistakes are too funny to make only once.


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #76 on: January 28, 2003, 03:38:24 AM »
Reply with quote

Should I or shouldn't I post it here.....?  If not : don't shoot me  :-X

I upgraded last night to v1.5.1Rc38, and everything went fine.

I sent some IM's and stuff, but now (suddenly) I am the only one who can't send an IM to any of my members.

I get :

Code: [Select]
You have an error in your SQL syntax near '56,'marco@salesplaza.nl','thefalcon',1043742742,'here comes the subject)','and h' at line 3
: /home/sites/salesplaza.nl/www/forum/Sources/InstantMessage.php
: 797

I didn't change anything to that InstantMessage.php but it looks like there is a ( missing.

What could be wrong here, is it a bug, or is it something I did ???


[edit]

Found the problem when I wanted to view my Profile : it used my e-mailaddress, so I had to log out and log in again.  Now it is ok.

Strange.........

[/edit]

So nevermind my post  :-X
« Last Edit: January 28, 2003, 03:42:13 AM by Webby » Logged

Webby of salesplaza.nl
The YaBBSE buttongenerator : Click HERE !
corvettecrew
Noobie
*
Posts: 10


Here's Johnny!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #77 on: April 18, 2003, 01:16:06 AM »
Reply with quote


My website was hacked into yesterday.  The hacker put a bunch of stuff about Allah on the index page.  I thought that is all that was done, but when I went to my forum, the subject error message came up.

I did the fixes and it works now.

What I was wondering is, did the hacker have something to do with the error message?

Could my host have turned off the file uploads because they were hacked into?

Should I ask them to turn them back on?  Or is that how my website was hacked into?

some questions for you geniuses
they were hacked into?

Should I ask them to turn them back on?  Or is that how my website was hacked into?

some questions for you geniouses
Logged
Coyote
YaBB God
*****
Posts: 702


I love YaBB SE!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #78 on: April 18, 2003, 09:23:36 AM »
Reply with quote

You may find that you were not hacked via your Board, and that your host hasn't upgraded the kernal of your server.

There have been quite a few anti war hacks over the last month and they typically just graffitti the index page.

I would ask your host how you was hacked - they should know.



 
Logged

To the world - you are just one person, but to one person you are the world!
mastermind
Noobie
*
Posts: 5


i am innocent ...


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #79 on: June 14, 2003, 05:27:23 AM »
Reply with quote

 >:( ???i have posted alot of subjects but there is problem with sending post the html page accor with error damn it. >:(
Logged
Pages: 1 ... 4 5 [6] Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  YaBB SE Info  |  News From the YaBB SE Team  |  Topic: Problem with posting a message (subject empty error)! « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.095 seconds with 19 queries.