Welcome, Guest. Please Login or Register.
July 11, 2020, 03:52:36 PM
Home Help Search Login Register
News: If you are still using YaBB SE, please consider upgrading to SMF as soon as possible.

YaBB SE Community  |  YaBB SE Info  |  News From the YaBB SE Team  |  Topic: Problem with posting a message (subject empty error)! « previous next »
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Reply Ignore Print
Author Topic: Problem with posting a message (subject empty error)!  (Read 37897 times)
gef
Noobie
*
Posts: 3


I'm not a IIyama but I have a good pitch


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #60 on: May 31, 2002, 05:49:53 PM »
Reply with quote

Well done : this bug made my lose my night :
21 PM to 00PM !!!

Good night and thanks for the patch
Logged
Kit Master
Noobie
*
Posts: 25


If you build it, they will come!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #61 on: June 03, 2002, 11:58:44 PM »
Reply with quote

This just appeared on my site today.  Damn it..  just as I was trying to post the very first message.  LOL

My site 2 weeks ago (before I killed it) messages worked fine..

Anyways, now that I got it online, and this bug appeared, I am going to upgrade to 1.4.  Is this problem fixed in 1.4, or will I have to make this mod after I upgrade.  

Should I do the fix first, then upgrade?  Should I just do a new install?
Logged
Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #62 on: June 04, 2002, 06:24:27 AM »
Reply with quote

Heh, it all depends on your host. If they have fixed the PHP install then it will be fine, if not, you'll need to make the file change again :)
Logged

babi-rhino
Noobie
*
Posts: 14


I'm a what?


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #63 on: June 18, 2002, 04:59:43 AM »
Reply with quote

Forgive me for bringing this issue back from the dead, but I have a few issues puzzling me. Firstly, I recently installed 1.4.0 SE. For the first few days I had no probs, then a new user complained that he couldn't post. Why would this issue only affect one single user? Anyway, I've done the mod and now he's happy, but I'm not. Now I can't upload and this is quite a nice feature. My host is using PHP 4.06... should this version be upgraded?

Sorry for the questions...  :)
Logged
Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #64 on: June 18, 2002, 06:33:16 AM »
Reply with quote

PHP released a few patches, maybe you could check and see if your host has applied them. Most hosts upgraded to new versions of PHP when this all happened.
Logged

Coyote
YaBB God
*****
Posts: 702


I love YaBB SE!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #65 on: July 27, 2002, 07:01:02 PM »
Reply with quote

Hi Babi-Rhino,

I get still get the subject empty error on yabb.info's board when posting from work - So I have stopped posting from work :(

The reason for this is that we use websweeper, a content analysis system(that makes a 2mb connection look like a 28.8k connection!)

I am not sure why websweeper causes the problem, but another thing it does, is if I make a change in my Yabb Admin section - it wipes all of the fields blank! and I have to go through and put all my settings back.

It maybe the reason that you only had one user with the problem. Is/Was he posting through something like websweeper?

Just a thought.
Tony.
Logged

To the world - you are just one person, but to one person you are the world!
babi-rhino
Noobie
*
Posts: 14


I'm a what?


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #66 on: August 02, 2002, 10:40:48 AM »
Reply with quote



It maybe the reason that you only had one user with the problem. Is/Was he posting through something like websweeper?

Just a thought.
Tony.


Thanks Tony... appreciate you trying to shed some light on my issue.  :)
Logged
rabidpenguin
Noobie
*
Posts: 2


I'm a llama!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #67 on: August 09, 2002, 10:58:01 AM »
Reply with quote

This fixed this issue for the most part.  Now only get the no subject enterd error if post is previewed before posting.
Logged
CotteN
Noobie
*
Posts: 49


Can I pay the hosting fees without credit cards???


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #68 on: August 24, 2002, 04:39:09 AM »
Reply with quote

Thank .....

But which PHP function(s) cost this happen ?
Logged

KiveN
"Not KeviN"

 @,@   <::::::::::)=0
Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #69 on: August 24, 2002, 05:55:42 AM »
Reply with quote

It's allowing multi part forms that causes it to happen.
Logged

vitou
Noobie
*
Posts: 1


I'm a llama!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #70 on: September 18, 2002, 04:32:03 AM »
Reply with quote

I still have te same problem when I want to send a private message to a member.

Thanks for Help...
Logged
MarcioRPC
Noobie
*
Posts: 5


I'm a llama!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #71 on: October 02, 2002, 12:33:15 AM »
Reply with quote

From witch PHP version it works without the fix and we can make attachments?
There is another way to make attachments work, without upgrade the server's PHP version?
I have noticed another problem, after i make the changes i post.php and modifymessage.php, when we try to view the message before post, and then press 'Post', the same subject error occurs.
Tks for ur time.
Logged
putergeek19
Noobie
*
Posts: 8


I'm a llama!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #72 on: October 17, 2002, 03:57:17 PM »
Reply with quote

I tryed it, and it didn't work for me.  Can anyone help me.   :'(
http://php4me.coolfreepage.com/yabbse/index.php
Logged
CarLBanks
Noobie
*
Posts: 16


I'm a llama!


Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #73 on: December 17, 2002, 11:25:44 AM »
Reply with quote

So is the error fixed?
Logged
Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Problem with posting a message (subject empty error)!
« Reply #74 on: December 17, 2002, 11:33:55 AM »
Reply with quote

If your host has updated properly then yes the issue is resolved. The hole sat in the lap of hosts who needed to upgrade or patch their PHP install.
Logged

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  YaBB SE Info  |  News From the YaBB SE Team  |  Topic: Problem with posting a message (subject empty error)! « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.142 seconds with 19 queries.