Welcome, Guest. Please Login or Register.
November 17, 2017, 05:51:37 PM
Home Help Search Login Register
News: If you are still using YaBB SE, please consider upgrading to SMF as soon as possible.

YaBB SE Community  |  English User Help  |  FAQ  |  Topic: Why don't my installed mods and settings save? « previous next »
Pages: [1] Reply Ignore Print
Author Topic: Why don't my installed mods and settings save?  (Read 5297 times)
Joseph Fung
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 4512


Keep smiling: it makes others nervous.


WWW
Why don't my installed mods and settings save?
« on: December 22, 2001, 04:10:50 PM »
Reply with quote

Check the following things
a) can you modify the agreement?
b) can you post messages?
c) do most other areas of your board work?

If you answered yes to them, the cause is most likely because of an incorrect reporting of the MySQL version.

In MySQL 3.23 you can use the LIMIT 1 syntax in update queries.  This is not so for 3.22.

Unfortunately, if you are running in Safe Mode, or if something else causes the mysql version to be reported incorectly, YaBB SE will think it can use that syntax when it shouldn't!

The solution for this is to manually disable the LIMIT 1 syntax.

To do this, open index.php and on line 48 you will find

Code: [Select]
$doLimitOne = (substr($row[0],0,4) >= 3.23)?' LIMIT 1':'';

change this to

Code: [Select]
$doLimitOne = '';

and upload the changed file.  This should work.
« Last Edit: December 23, 2001, 11:30:44 AM by Joseph Fung » Logged

TheJkWhoSaysNi
YaBB God
*****
Posts: 1025


I dont know what to put here, i'll leave it blank.


WWW
Re:Why don't my installed mods and settings save?
« Reply #1 on: December 23, 2001, 09:33:48 AM »
Reply with quote

A) No
B) Yes
C) Yes and no, see http://www.yabb.info/community/index.php?board=2;action=display;threadid=2871

What should I do?
Logged

WARNING: THIS POST MAY CONTAIN TRACES OF PEANUT!!!
I'm listening to....
Sensor
Noobie
*
Posts: 43


I love YaBB SE! <-- do I? YES I DO!!!


WWW
Re:Why don't my installed mods and settings save?
« Reply #2 on: December 24, 2001, 07:04:30 PM »
Reply with quote

Seems to work for me!

Thanks:)

Logged
Brad
Sr. Member
****
Posts: 316


Promoter of YaBB


WWW
Re:Why don't my installed mods and settings save?
« Reply #3 on: December 27, 2001, 10:58:32 AM »
Reply with quote

Is the index.php part of SE or mySQL? and where would I find it?

Hope I'm not sounding stupid.

Brad
Logged

iamdamnsam
Full Member
***
Posts: 225


RamchargerCentral.Com


WWW
Re:Why don't my installed mods and settings save?
« Reply #4 on: January 21, 2002, 03:31:52 PM »
Reply with quote

that did not do a thing for me.  I did notice when I installed without converting, the everything would save.  After converting a YaBB Gold board, it stops saving for the installed mods section.  Everything else saves.
Logged

RamchargerCentral.Com
http://ramchargercentral.com
Daniel Hofverberg
YaBB God
*****
Posts: 582



WWW
Re:Why don't my installed mods and settings save?
« Reply #5 on: June 24, 2002, 09:51:20 PM »
Reply with quote

Everything worked fine for me in earlier versions of YaBB SE (1.1.0 and 1.3.0), but since I installed 1.4.0 I can no longer save the settings on that screen.

To answer the questions in the original post: Everything else works just fine.

Version of PHP: 4.0.6, running in safe mode
Version of MySQL: 3.23.36

The server is running Apache 1.3.19 on Red Hat Linux.

As the MySQL version is newer than 3.22, the reason Joseph posted about in the original post doesn't seem to apply...

Any ideas?
Logged
hz
Noobie
*
Posts: 2


Harald Zellerer


Re:Why don't my installed mods and settings save?
« Reply #6 on: June 30, 2002, 04:16:56 PM »
Reply with quote

I seem to have the same problem.
I changed the background colors of my board and saved them successfully but they don't show up after reloading my board.
All other changes worked fine upto now, including pasting my logo into the board.
What's wrong?
Harald Zellerer
Logged
Hypocrite
YaBB God
*****
Posts: 692


For To End Yet Again


WWW
Re:Why don't my installed mods and settings save?
« Reply #7 on: June 30, 2002, 04:49:01 PM »
Reply with quote


I seem to have the same problem.
I changed the background colors of my board and saved them successfully but they don't show up after reloading my board.
All other changes worked fine upto now, including pasting my logo into the board.
What's wrong?
Harald Zellerer


You have to edit the colours both in the admin section and in the template.php to make them work properly in every place of the board.
Logged
Pages: [1] Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  English User Help  |  FAQ  |  Topic: Why don't my installed mods and settings save? « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.044 seconds with 19 queries.