Welcome, Guest. Please Login or Register.
July 23, 2018, 04:58:33 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF is the next generation in forum software, almost completely re-written from the ground up, make sure you don't fall for cheap imitations that suffer from feature bloat!

YaBB SE Community  |  Development  |  Mod Ideas and Creation  |  Topic: Proper coding for adding sound clips to your sig? « previous next »
Pages: [1] Reply Ignore Print
Author Topic: Proper coding for adding sound clips to your sig?  (Read 10678 times)
Hollywoood
Noobie
*
Posts: 4


I'm a llama!


Proper coding for adding sound clips to your sig?
« on: March 18, 2004, 11:53:00 AM »
Reply with quote

i though it was [stream=350,50]url[/stream]. but that doesnt work.  My forums are the exact same as these...any ideas? what did i do wrong?
Logged
Chris Cromer
The Strange One
Mod Team
YaBB God
*****
Posts: 3152


I am just a figment of your imagination.


WWW
Re:Proper coding for adding sound clips to your sig?
« Reply #1 on: March 18, 2004, 08:51:57 PM »
Reply with quote

It isn't possible to add sound clips to signatures in YaBBSE at all.
Logged

Chris Cromer

I am not suffering from insanity, I am enjoying every minute of it.
Pages: [1] Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  Development  |  Mod Ideas and Creation  |  Topic: Proper coding for adding sound clips to your sig? « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.193 seconds with 20 queries.