Welcome, Guest. Please Login or Register.
November 22, 2017, 07:12:00 PM
Home Help Search Login Register
News: If you are still using YaBB SE, please consider upgrading to SMF as soon as possible.

YaBB SE Community  |  General Category  |  Feedback  |  Topic: Why doesn't it work properly? « previous next »
Pages: [1] Reply Ignore Print
Author Topic: Why doesn't it work properly?  (Read 11446 times)
DTG
Noobie
*
Posts: 1


I'm a llama!


Why doesn't it work properly?
« on: March 14, 2004, 09:27:21 PM »
Reply with quote

I can't understand why it doesn't work

Only 1-st page works properly
http://eldaniz.myrunet.com/yabbse/index.php

host dir: usr/apache/htdocs/myfree_content/eldaniz.myrunet.com

I do:
$sourcedir = "/usr/apache/htdocs/myfree_content/eldaniz.myrunet.com/yabbse/Sources"

In index.php there is line:
'register' => array("$sourcedir/Register.php", 'Register'),

But Register.php  doesn't lounch (it's on server exists) instead of registering page i see Error 404,

how can it be?
directories correct.
url correct.

but doesn't work.
May be becouse of Linux server?
 :-[
Logged
[Unknown]
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 7830



WWW
Re:Why doesn't it work properly?
« Reply #1 on: March 14, 2004, 09:54:24 PM »
Reply with quote

You board url is wrong.  Edit Settings.php and change the $boardurl to have /yabbse in it.

-[Unknown]
Logged
Pages: [1] Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  General Category  |  Feedback  |  Topic: Why doesn't it work properly? « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.135 seconds with 19 queries.