Welcome, Guest. Please Login or Register.
December 10, 2022, 03:27:37 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF is the next generation in forum software, almost completely re-written from the ground up, make sure you don't fall for cheap imitations that suffer from feature bloat!

YaBB SE Community  |  Language Specific User Help  |  Svenska/Norsk/Dansk  |  Topic: Norsk registreringsbekreftelse « previous next »
Pages: [1] Reply Ignore Print
Author Topic: Norsk registreringsbekreftelse  (Read 25700 times)
skoen
Longing For a Title
YaBB God
*****
Posts: 601


Official translator and local mod.


WWW
Norsk registreringsbekreftelse
« on: September 04, 2003, 03:17:01 PM »
Reply with quote

Dette er den offisielle norske registreringsbekreftelsen for YaBBSE:

Quote
LES NØYE GJENNOM DENNE BEKREFTELSEN FØR DU KLIKKER JEG AKSEPTERER

Du aksepterer ved å bruke dette YaBB Forumet ("Forumet"), at du ikke vil lage meldinger som er ukorrekte, støtende, seksuelt orientert, truende eller på andre måter negativt mot en person eller en persons omdømme, ellers alt annet som strider mot norsk lov. Dette er ikke tull, for rettslige straffer kan bli satt mot deg. Du vil også akseptere at du ikke har noe innhold i meldingene dine som er beskyttet av loven om opphavsrett, hvis da ikke innholdet har deg selv som eier eller du har fått lov av eieren å legge inn det innholdet i meldingen(e) dine. Reklame, flooding, kjedebrev og andre former for reklamering passer også heller ikke inn på Forumet.

Merk at det er umulig for oss å kontrollere gyldigheten av meldingene på dette Forumet. Husk på at vi ikke sjekker alle meldingene som blir skrevet, og vi vil ikke stilles til ansvar for innholdet i noen av meldingene. Vi belønner heller ikke nøyaktigheten, utførelsen eller relativiteten av informasjonen som blir skrevet. Meldingene utrykker bare meningene til meldingskriveren og ikke nødvendigvis meningen til dette Forumet. De av dem som eventuelt måtte føle seg støtt eller på annen måte mener at meldingen ikke passer til forumet, bør da ta kontakt med en administrator øyeblikkelig. Vi har retten til å slette de meldingene vil mener ikke passer til Forumet, innenfor en viss tidsramme vil vi gi beskjed eller ta oss friheten til å slette, om sletting er nødvendig. Dette er på en annen side en manuell utførelse, så vær oppmerksom på at vi ikke kan redigere eller slette meldingene omgående. Denne regelen går også for informasjonen i profilen.

Du har det hele og fullet ansvaret for innholdet i meldingene dine, og du aksepterer at du ikke vil påføre Forumet eller andre nettsider tilhørende dette Forumet skade på noen måte. Vi på dette Forumet har retten til å fremlegge hele din identiet (eller all den informasjonen vil har om deg) om det skulle komme klager eller rettslige grep mot den informasjonen du har skrevet.

Du har muligheten, ved å registrere, til å velge et brukernavn. Vi synes at du bør velge et passende navn, som passer for deg, men som ikke er uegnet for visning. Med denne brukerkontoen du nå holder på med og registrere, aksepterer du på at du ikke skal gi ditt passord til noe annet medlem. Dette er for din egen sikkerhet og for gyldighetsgrunner. Du aksepterer også at du ALDRI skal bla igjennom Forumet ved å være innlogget som et annet medlem.

Etter at du har registrert deg og logget inn på dette Forumet, kan du fylle ut en detaljert profil. Det er din oppgave å vise frem en profil som inneholder korrekt informasjon. Den informasjonen som eventuelt skulle være vulgær eller ukorrekt vil bli fjernet.

Vær også oppmerksom på at vi logger IPen din når du skriver meldingene dine, dersom det kommer til at din IP skal bannlyses fra Forumet vil vi vite IPen og også samtidig kunne kontakte din Internett-leverandør (ISP). Dette vil kun oppstå ved store brudd på reglene eller denne bekreftelsen.

Når du er innlogget her på dette Forumet vil det lagres en informasjonskapsel (cookie) som en tekstfil hvor innholdet er informasjon om at du er innlogget (slik som bukernavn og passord), i din nettleser sin midlertidige mappe. Dette er KUN brukt for å gjøre slik at du alltid er innlogget/utlogget. Denne programvaren samler ikke inn informasjon eller sender noe innhold til din datamaskin.
« Last Edit: September 04, 2003, 03:17:18 PM by skoen » Logged

Proud to be Norwegian

Feel free to send me an IM if you got any questions or comments regarding YabbSE or my translation.

My portfolio(Norwegian)

Caught 43 llamas.
Pages: [1] Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  Language Specific User Help  |  Svenska/Norsk/Dansk  |  Topic: Norsk registreringsbekreftelse « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
© 2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.18 | SMF © 2021, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.072 seconds with 19 queries.