Welcome, Guest. Please Login or Register.
November 23, 2017, 06:04:25 AM
Home Help Search Login Register
News: If you are still using YaBB SE, please consider upgrading to SMF as soon as possible.

YaBB SE Community  |  Development  |  Portal Discussion  |  Topic: Can Postnuke work with Yabb? « previous next »
Pages: [1] Reply Ignore Print
Author Topic: Can Postnuke work with Yabb?  (Read 2627 times)
Austin
Full Member
***
Posts: 164


llamajama!


Can Postnuke work with Yabb?
« on: February 03, 2003, 10:24:59 PM »
Reply with quote

Is this a possibility?  ???
Logged

Austin
Full Member
***
Posts: 164


llamajama!


Re:Can Postnuke work with Yabb?
« Reply #1 on: February 04, 2003, 03:54:28 PM »
Reply with quote

I guess not........
Logged

Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Can Postnuke work with Yabb?
« Reply #2 on: February 04, 2003, 05:27:04 PM »
Reply with quote

No. Let people have a chance to reply....

There were projects around with people trying to merge the two but I never saw anything final...
Logged

Pages: [1] Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  Development  |  Portal Discussion  |  Topic: Can Postnuke work with Yabb? « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 1.524 seconds with 19 queries.