Welcome, Guest. Please Login or Register.
December 14, 2019, 03:08:24 AM
Home Help Search Login Register
News: If you are still using YaBB SE, please consider upgrading to SMF as soon as possible.

YaBB SE Community  |  YaBB SE Info  |  News From the YaBB SE Team  |  Topic: Ongoing open beta (1.5.1) - Current Build: 45 « previous next »
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 59 Reply Ignore Print
Author Topic: Ongoing open beta (1.5.1) - Current Build: 45  (Read 163170 times)
Felix
Noobie
*
Posts: 4


YaBB Makes me Purr!


WWW
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #45 on: January 26, 2003, 07:04:16 AM »
Reply with quote

bah, still not fixed the multiple post problem in the beta *groans* shall have to submit it :P
Logged



alrite me duck?
[Unknown]
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 7830



WWW
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #46 on: January 26, 2003, 07:42:08 AM »
Reply with quote


bah, still not fixed the multiple post problem in the beta *groans* shall have to submit it :P


What are you talking about?  I've seen no such bug.

-[Unknown]
Logged
Ben_S
Disciple of Joe
Support Team
YaBB God
*****
Posts: 1586


I Love YaBB SE!


WWW
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #47 on: January 26, 2003, 09:47:27 AM »
Reply with quote

Install went fine but how comes theres a board= on every page, such as /index.php?board=;action=profile;user=admin
Logged
Ben_S
Disciple of Joe
Support Team
YaBB God
*****
Posts: 1586


I Love YaBB SE!


WWW
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #48 on: January 26, 2003, 10:22:21 AM »
Reply with quote

In 1.4 if a subject was long, the subject shown in the lastpost column on the index was cut down so as not to occupy a load of lines.

Any chance of changing it to be like that again in the final
Logged
+l g|+
Noobie
*
Posts: 47


frm f|rd!


WWW
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #49 on: January 26, 2003, 11:20:44 AM »
Reply with quote

Ohh... ok I got it fix.
But after upgrading to 1.5.1
If I click on the any of the "Last Post" links at index.php. It will direct me to the first page of the designated topic which should actually be the last page of the topic directly to the last posting.
Logged

Daniel D.
Mod Team
YaBB God
*****
Posts: 2935



Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #50 on: January 26, 2003, 11:25:16 AM »
Reply with quote

... which should actually be the last page of the topic directly to the last posting.
I think it's by design since v1.0. I agree, that it should be the last page/last post, but therefore you've the "new" picture beside the subject, too.
« Last Edit: January 26, 2003, 11:33:33 AM by Daniel D. » Logged

PHPlugin
Sr. Member
****
Posts: 465



WWW
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #51 on: January 26, 2003, 11:39:07 AM »
Reply with quote

On the left side of the post field,
you can read "posts: xxxx" for every user!

is that the count of the actual posts which are on the forum,
or is it the number of posts ever written by the user?
Logged
[Unknown]
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 7830



WWW
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #52 on: January 26, 2003, 01:08:47 PM »
Reply with quote


On the left side of the post field,
you can read "posts: xxxx" for every user!

is that the count of the actual posts which are on the forum,
or is it the number of posts ever written by the user?


Posts recorded.  Any comments on the actual subject?

Quote
In 1.4 if a subject was long, the subject shown in the lastpost column on the index was cut down so as not to occupy a load of lines.


I'd swear it still does this....

-[Unknown]
Logged
Owdy
Full Member
***
Posts: 160


Finnish Noobie


WWW
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #53 on: January 26, 2003, 01:19:41 PM »
Reply with quote

Quote
In 1.4 if a subject was long, the subject shown in the lastpost column on the index was cut down so as not to occupy a load of lines.

I'd swear it still does this....
it does not


<bug>
Return to topic after post is not working...
« Last Edit: January 26, 2003, 01:21:54 PM by Owdy » Logged
PHPlugin
Sr. Member
****
Posts: 465



WWW
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #54 on: January 26, 2003, 01:20:11 PM »
Reply with quote

Posts recorded.  Any comments on the actual subject?


Oh, ok!
Thought it's a bug,
when I delete a post,
the number of the user,
who has posted the post,
is still the same! ;)
Logged
nvstudios
Jr. Member
**
Posts: 61


I'm a llama!


Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #55 on: January 26, 2003, 01:23:55 PM »
Reply with quote

I got the following 3 errors when running the upgrade:

Warning: fopen("./Settings.php", "w") - Permission denied in /home/virtual/site15/fst/var/www/html/community/upgrade.php on line 431

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/virtual/site15/fst/var/www/html/community/upgrade.php on line 432

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/virtual/site15/fst/var/www/html/community/upgrade.php on line 433

It seems to work correctly..... however, the functions I've written to access forum stuff from outside of it have gotten messed up.  I'll be hacking at it today.
Logged
[Unknown]
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 7830



WWW
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #56 on: January 26, 2003, 01:34:34 PM »
Reply with quote


I got the following 3 errors when running the upgrade:

Warning: fopen("./Settings.php", "w") - Permission denied in /home/virtual/site15/fst/var/www/html/community/upgrade.php on line 431

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/virtual/site15/fst/var/www/html/community/upgrade.php on line 432

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/virtual/site15/fst/var/www/html/community/upgrade.php on line 433

It seems to work correctly..... however, the functions I've written to access forum stuff from outside of it have gotten messed up.  I'll be hacking at it today.


Download the update package, and run it's installer after chmod'ing Settings.php so it can be written.

-[Unknown]
Logged
bart
Guest
Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #57 on: January 26, 2003, 02:19:53 PM »
Reply with quote


I have found a little but irritating bug:

When I use dutch.lng the function "dump database" is missing in my admin-centre:




Maby it is not nice to point at my post... but anybody??
Logged
nvstudios
Jr. Member
**
Posts: 61


I'm a llama!


Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #58 on: January 26, 2003, 03:01:20 PM »
Reply with quote

Okay, I don't know how I failed to chmod the original settings.php but I didn't.  It's working fine now.  BUT, new problem:

Fatal error: Call to undefined function: clicklog() in /home/virtual/site15/fst/var/www/html/community/SSI.php on line 61

This comes up regardless of if the "clicklog()" is called within or outside of the forum.  I tried to include subs.php prior to the clicklog being called but it doesn't prevent the error.
Logged
nvstudios
Jr. Member
**
Posts: 61


I'm a llama!


Re:Ongoing open beta (1.5.1)
« Reply #59 on: January 26, 2003, 03:04:26 PM »
Reply with quote

To add to this: I tried including the function in the ssi.php and index.php and then it complains:

Fatal error: Call to undefined function: loadcookie() in /home/virtual/site15/fst/var/www/html/community/index.php on line 61

For some reason it's just not finding the outside functions... any ideas?
Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 59 Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  YaBB SE Info  |  News From the YaBB SE Team  |  Topic: Ongoing open beta (1.5.1) - Current Build: 45 « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.449 seconds with 19 queries.