Welcome, Guest. Please Login or Register.
November 21, 2017, 01:02:35 AM
Home Help Search Login Register
News: If you are still using YaBB SE, please consider upgrading to SMF as soon as possible.

YaBB SE Community  |  YaBB SE Info  |  News From the YaBB SE Team  |  Topic: Yabb SE Moves to www.infodoma.com « previous next »
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Reply Ignore Print
Author Topic: Yabb SE Moves to www.infodoma.com  (Read 34620 times)
Shindou Hikaru
Honinbou
YaBB Crony
YaBB God
*****
Posts: 1358



WWW
Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #15 on: December 10, 2002, 10:09:02 AM »
Reply with quote

While hosted at Rochenhost, we managed to optimize much of the code decreasing load by more than 60%.

Hosted at InfoDoma (0.15~), we're actually experiencing better loads than we were at Rochen (0.25+). And that's without optimizing code.

* Some parts of this post were considered harmfull to Rochenhost' so have been removed on request *
« Last Edit: December 10, 2002, 01:02:32 PM by Mephidmann » Logged

Please do not message me for support, use the support boards
Amazon Wishlist | ThinkGeek Wishlist | My Blog
Daniel Hofverberg
YaBB God
*****
Posts: 582



WWW
Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #16 on: December 10, 2002, 10:17:00 AM »
Reply with quote


Thanx. Installed 1.4.1 version now :)

Thanks! Much better - It was getting annoying to not see a lot of strings...

Perhaps someone could update the Swedish language pack on the Download.php page as well, as that still seems to be for 1.3.0...?
Logged
Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #17 on: December 10, 2002, 10:30:28 AM »
Reply with quote

* removed on 'request' of rochen *

Basically a difference in opinion and we're in a better place now anyway.

As for the 17%, it's in server load and speed of processing :)
« Last Edit: December 10, 2002, 12:53:41 PM by Mephidmann » Logged

Compuart
Quality, Quality, Quality!
YaBB God
*****
Posts: 1283



WWW
Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #18 on: December 10, 2002, 11:02:53 AM »
Reply with quote

Perhaps someone could update the Swedish language pack on the Download.php page as well, as that still seems to be for 1.3.0...?
Also done :)
Logged

smartson
Jr. Member
**
Posts: 55


I'm a penguin!


Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #19 on: December 10, 2002, 11:17:22 AM »
Reply with quote



Just a small note about what Compuart said regarding speeding up SE.

Over the last week we managed to increase the speed by 17%. That's a fairly significant increase and we're not done yet


i hope you mean as part of yabb se... in which case  :o i'm already really pleased by the latest version of the speedup patch  ;D


Where can I find the patch?
Logged
Compuart
Quality, Quality, Quality!
YaBB God
*****
Posts: 1283



WWW
Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #20 on: December 10, 2002, 11:20:11 AM »
Reply with quote


Where can I find the patch?
In the completed mods board in this topic

btw. this mod will also be implemented on 1.5.0
Logged

Coyote
YaBB God
*****
Posts: 702


I love YaBB SE!


Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #21 on: December 10, 2002, 12:48:18 PM »
Reply with quote


As always we are grateful for your support and hope this does not deter you from using YaBB SE.

(this was actually Greg's message, I just posted it here ;D)


Why would we want to use anything other than YaBB SE?

Congrats on getting the problems sorted and the speed improved!

Now we can celebrate Christmas in our new home @ InfoDoma - without any worries!!!!!

Happy Christmas Everybody!

Tony.
Logged

To the world - you are just one person, but to one person you are the world!
David
Destroyer Dave
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 5761


I'm not a llama!


WWW
Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #22 on: December 10, 2002, 12:55:10 PM »
Reply with quote

Glad this all got worked out.  Those of you signed up for Rochen this past week see if you can switch to support our new real host. ;D
Logged

Coyote
YaBB God
*****
Posts: 702


I love YaBB SE!


Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #23 on: December 10, 2002, 12:58:42 PM »
Reply with quote

I am looking for a new host, and will be switching over in the new year :)

Looks like I will be going to infodoma :)

I have done a lot of searching on the web looking for hosts, but not once did I find infodoma!

well done guys.

Logged

To the world - you are just one person, but to one person you are the world!
Shindou Hikaru
Honinbou
YaBB Crony
YaBB God
*****
Posts: 1358



WWW
Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #24 on: December 10, 2002, 01:06:03 PM »
Reply with quote

I am looking for a new host, and will be switching over in the new year :)

Looks like I will be going to infodoma :)

I have done a lot of searching on the web looking for hosts, but not once did I find infodoma!

well done guys.


We will gladly help people leave their demanding hosts and look for something that fits their needs better.
« Last Edit: December 10, 2002, 01:07:08 PM by Mephidmann » Logged

Please do not message me for support, use the support boards
Amazon Wishlist | ThinkGeek Wishlist | My Blog
phark
Sr. Member
****
Posts: 482



Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #25 on: December 10, 2002, 01:24:53 PM »
Reply with quote


Glad this all got worked out.  Those of you signed up for Rochen this past week see if you can switch to support our new real host. ;D


I've been with Rochen for the past two months and have no problems with them and they have been absolutely great!  

David, now don't you think saying that Rochen is not a "real" host is a little unprofessional and immature?  It would me more appropriate to just talk about the new host, and not go badmouthing someone else.  Letís grow up a little and let this whole die a peaceful death.

Just my two-cents.
Logged

I'm not scared of dying, I just don't want to.
Daniel Hofverberg
YaBB God
*****
Posts: 582



WWW
Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #26 on: December 10, 2002, 01:30:29 PM »
Reply with quote


Perhaps someone could update the Swedish language pack on the Download.php page as well, as that still seems to be for 1.3.0...?
Also done :)

Thanks! Could you perhaps change the text on the Download page as well...? The table still says 1.3.0, even though the actual file has changed...
Logged
phark
Sr. Member
****
Posts: 482



Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #27 on: December 10, 2002, 01:39:26 PM »
Reply with quote

So what did the Dev Team do to screw it up?  Upload old code or something?   ???
Logged

I'm not scared of dying, I just don't want to.
Coyote
YaBB God
*****
Posts: 702


I love YaBB SE!


Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #28 on: December 10, 2002, 01:44:07 PM »
Reply with quote



Glad this all got worked out.  Those of you signed up for Rochen this past week see if you can switch to support our new real host. ;D


I've been with Rochen for the past two months and have no problems with them and they have been absolutely great!  

David, now don't you think saying that Rochen is not a "real" host is a little unprofessional and immature?  It would me more appropriate to just talk about the new host, and not go badmouthing someone else.  Letís grow up a little and let this whole die a peaceful death.

Just my two-cents.



I dont think david meant it quite like that, I am sure he meant to say that he is glad that YaBbSE has found a high performance host who can handle the demands of such a busy website.

Quote

You may also note, jeff quoted the one bad review we had, instead of quoting the tens, if not hundreds of fantastic reviews out there on the net. This just sounds strange to me. Stop by our forums and you will see what our customers really think.


Rochan, if you remember, I requested to enter your customer support forums so I could see what problems your clients had/were having and the frequency of issues.

You refused to let me see.

I think this thread should stop here before it gets out of hand.

Yes if you have hosting with Rochan and have no problems then fine, but if you like the look of somewhere else like infodoma then change. Nobodys forcing anyone to move host.

Just my two cents

[Can we lock this thread please moderators]

Logged

To the world - you are just one person, but to one person you are the world!
Greg Robson
Training to be like Joseph
YaBB SE Developer
YaBB God
*****
Posts: 1459


Hello!


WWW
Re:Yabb SE Moves to www.infodoma.com
« Reply #29 on: December 10, 2002, 01:49:49 PM »
Reply with quote


The whole story is not getting out here and the way things are being "moderated" I doubt it ever will.


I got those posts that you didn't like changed, stop complaining.

And please LOCK THIS someone.
Logged

You can't have everything... where would you put it? -- Steve Wright
Pages: 1 [2] 3 4 ... 6 Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  YaBB SE Info  |  News From the YaBB SE Team  |  Topic: Yabb SE Moves to www.infodoma.com « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
© 2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.12 | SMF © 2016, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.097 seconds with 19 queries.