Welcome, Guest. Please Login or Register.
August 08, 2022, 11:16:06 PM
Home Help Search Login Register
News: SMF is the next generation in forum software, almost completely re-written from the ground up, make sure you don't fall for cheap imitations that suffer from feature bloat!

YaBB SE Community  |  Development  |  Completed mods  |  Topic: [Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3 « previous next »
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 Reply Ignore Print
Author Topic: [Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3  (Read 155946 times)
brodle
Full Member
***
Posts: 210


I'm a llama!


WWW
Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #270 on: January 24, 2003, 03:17:33 PM »
Reply with quote


How can the admins be moderators in the chat????  ???


After you register your chat room you can add moderators to the chat interface.

click the Room Options Button in the rop left of the chat window and  add those people in as moderators. ::)
Logged

perrera
Jr. Member
**
Posts: 51


I love YaBB SE!


Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #271 on: January 24, 2003, 03:23:23 PM »
Reply with quote

It will sound stupid.. but, where I can register my chat room?  ???
Logged
brodle
Full Member
***
Posts: 210


I'm a llama!


WWW
Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #272 on: January 24, 2003, 03:38:56 PM »
Reply with quote


It will sound stupid.. but, where I can register my chat room?  ???



Step 1. After you isntall the mod log into the chat room. if the nickname you are using is not the name you wan to use type /nick thenickyouwant ( some names may be taken already this is why we use that abbreviation)

Step 2. First register your nickname with the system, double click on it in the right hand members list. A window will open asking for a password and submit it.

Step 3. Click the room option button on the chat interface . It is the second button from the left on the chat applet. This will allow you to register your room and change the various options in the room.


Let us know if we can help further.

brodle


Logged

perrera
Jr. Member
**
Posts: 51


I love YaBB SE!


Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #273 on: January 24, 2003, 05:00:19 PM »
Reply with quote

It is any difference between the password in the params ($keypass=xx) and the pssword setting in the channel options?
Logged
brodle
Full Member
***
Posts: 210


I'm a llama!


WWW
Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #274 on: January 24, 2003, 05:05:17 PM »
Reply with quote


It is any difference between the password in the params ($keypass=xx) and the pssword setting in the channel options?



What ever password you set in the param you put in the room password field in the config.
Logged

goosemoose
Sr. Member
****
Posts: 256


I'm a llama!


Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #275 on: January 25, 2003, 11:16:35 PM »
Reply with quote

This is actually caused by some irc clients (such as trillian) which automatically set their users to be invisible. Not all irc clients will do this.




You can set your room secret!!! All thanks you are acceptable via paypal donation at www.everywherechat.com :D.. Next thing will be new skin colors. Any graphic artist who would like to assist me please email brodle@everywherechat.com.


List of Room Members( I know about the trailing comma, I'm working on that)

<script src="http://www.everywherechat.com/members.asp?room=Lobby"></script>

List of Users

<script src="http://www.everywherechat.com/users.asp?room=Lobby"></script>


Sweet!
One minor annoyance. When someone uses an IRC client to access the room (mIRC for example), the "List of Users" shows them on the yabbse board, however the "List of Room Members" doesn't reflect the correct count.
No biggie, you may already be aware of this :)

Great work! My users love this mod!!!

EDIT: It's working now :)
Logged

MobileYaBB v.3 [75% done]
All in One MemberList 1.0
Integrated Chat v 2.0
PostDeals
Full Member
***
Posts: 112


Checkout postdeals.net for the latest deals.


WWW
Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #276 on: January 26, 2003, 09:23:05 AM »
Reply with quote

Is there anyway we can have GUEST use the chat feature too. I have many Lurkers on the site most are guests and I want them to be able to chat too.

www.postdeals.net is my site

Thanks,
Logged

For HotDeals, Coupons, Games Visit: www.postdeals.net

brodle
Full Member
***
Posts: 210


I'm a llama!


WWW
Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #277 on: January 26, 2003, 03:01:10 PM »
Reply with quote


Is there anyway we can have GUEST use the chat feature too. I have many Lurkers on the site most are guests and I want them to be able to chat too.

www.postdeals.net is my site

Thanks,


I dont know how exactly you could edit yabb to allow it but if you wanted to add the chat as a seperate link you can grab the code in chat.php at http://www.everywherechat.com/addchat.htm
Logged

PostDeals
Full Member
***
Posts: 112


Checkout postdeals.net for the latest deals.


WWW
Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #278 on: January 26, 2003, 04:19:21 PM »
Reply with quote

I got this code but where do i add it.

What i want to do is have the CHAT icon and feature appear even to those that aren't logged in how can i do it in YABB?

Please pm me or email me.

« Last Edit: January 26, 2003, 04:30:53 PM by PostDeals » Logged

For HotDeals, Coupons, Games Visit: www.postdeals.net

goosemoose
Sr. Member
****
Posts: 256


I'm a llama!


Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #279 on: January 26, 2003, 07:52:40 PM »
Reply with quote

PostDeals: You will want to edit the subs.php

move the
Quote
$yymenu .= "$menusep<a href=\"$cgi;action=chat;user=$euser\" target=_blank><img src=\"http://www.damien-hs.edu/forum/YaBBImages/chat.gif\" alt=\"Chat\" border=\"0\">";

to after this line:
Quote
if($username == "Guest") { $yymenu .= $menusep."<a href=\"$cgi;action=login\">$img[login]</a>$menusep<a href=\"$cgi;action=register\">$img[register]</a>";

let me know if that works for you.
BUT BUT BUT, you WILL have a problem with usernames since the program grabs the current users name, and yours will all be guest. Meaning that you will only be able to have one guest at a time. I will see about adding guest access to the new version and adding a random number. I'm finishing up the new version right now.

Anybody else interested in this feature, or want any others? Right now I added mod settings in the modcenter for a lot of new options, so let me know if anyone has any others.
« Last Edit: January 26, 2003, 07:56:12 PM by goosemoose » Logged

MobileYaBB v.3 [75% done]
All in One MemberList 1.0
Integrated Chat v 2.0
brodle
Full Member
***
Posts: 210


I'm a llama!


WWW
Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #280 on: January 26, 2003, 11:14:15 PM »
Reply with quote


PostDeals: You will want to edit the subs.php

move the
Quote

$yymenu .= "$menusep<a href=\"$cgi;action=chat;user=$euser\" target=_blank><img src=\"http://www.damien-hs.edu/forum/YaBBImages/chat.gif\" alt=\"Chat\" border=\"0\">";


to after this line:
Quote

if($username == "Guest") { $yymenu .= $menusep."<a href=\"$cgi;action=login\">$img[login]</a>$menusep<a href=\"$cgi;action=register\">$img[register]</a>";


let me know if that works for you.
BUT BUT BUT, you WILL have a problem with usernames since the program grabs the current users name, and yours will all be guest. Meaning that you will only be able to have one guest at a time. I will see about adding guest access to the new version and adding a random number. I'm finishing up the new version right now.

Anybody else interested in this feature, or want any others? Right now I added mod settings in the modcenter for a lot of new options, so let me know if anyone has any others.



Actually if you pass in the nickname of Guest to the chat applet it autosigns the person in as Guest(somerandomnumber)

example Guest34

Logged

brodle
Full Member
***
Posts: 210


I'm a llama!


WWW
Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #281 on: January 27, 2003, 02:14:05 PM »
Reply with quote

Goosie chatted with me last night and we should have a new update available very soon.  Still looking for a graphic designer who  can do some color swapping for skins.

Logged

Gere
Jr. Member
**
Posts: 53


I'm a llama!


Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #282 on: January 31, 2003, 03:55:26 PM »
Reply with quote

Some of my users complain that when they try to chat the app loads for a while then they hear a sound but the chatwindow stays grey, what could be wrong?

I remember someone had already posted this but I just couldn't find it  :-[
Logged
brodle
Full Member
***
Posts: 210


I'm a llama!


WWW
Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #283 on: January 31, 2003, 04:08:00 PM »
Reply with quote


Some of my users complain that when they try to chat the app loads for a while then they hear a sound but the chatwindow stays grey, what could be wrong?

I remember someone had already posted this but I just couldn't find it  :-[



if you are using full.js in your chat.php switch to e.js.  if that doesnt fix it let me know.
Logged

Gere
Jr. Member
**
Posts: 53


I'm a llama!


Re:[Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3
« Reply #284 on: February 01, 2003, 07:47:55 AM »
Reply with quote

Thanks, is it possible to use percens in the chat window size?

great mod!
Logged
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  Development  |  Completed mods  |  Topic: [Done 1.3-1.4.1] Integrated Chat v.3 « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.18 | SMF © 2021, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.26 seconds with 19 queries.