Welcome, Guest. Please Login or Register.
April 12, 2021, 04:11:45 PM
Home Help Search Login Register
News: If you are still using YaBB SE, please consider upgrading to SMF as soon as possible.

YaBB SE Community  |  Development  |  Completed mods  |  Topic: [Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.3 « previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 Reply Ignore Print
Author Topic: [Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.3  (Read 23348 times)
waldo
Noobie
*
Posts: 19


I'm not a llama! :D


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.1] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #30 on: June 04, 2003, 02:26:54 PM »
Reply with quote

i'm havign a spot of trouble here

YabbPack wouldn't install so I did it by hand, all the strings were there, it appeared in the admin menu.. but when I click on it to activate it I get this:

View All "No Posts" Members
Member Name (Real Name)   Date Registered     Days Inactive    
An Error Has Occurred!

2: Supplied argument is not a valid MySQL result resource
(/var/www/yabbse/Sources/ViewNoPostMembers.php ln 70)
 
 
did I miss something?
Logged
Jack.R.Abbit
Mod Team
YaBB God
*****
Posts: 553


RACE FOR SPENT!


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.1] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #31 on: June 04, 2003, 07:53:32 PM »
Reply with quote

Hmmm... hard to tell.  What version of YSE are you using?  I've not tested it on anything but 1.4.1, 1.5.1 and 1.5.2.   Not had time to verify it for 1.5.3.

Also, what trouble were you having with the YabbPak?  Had you already installed the required "Package Uninstall File" mod that is required to install any of my other mods, as noted on my Package Server page?  Just trying to get a better picture of what might have gone wrong.

Thanks.

-Jack
Logged

<--------  Mods by Jack  -------->
Package Server: http://www.modsbydesign.com/mods.by.jack/yabbse/ (now serving)


|----------------------------------------------|
|                                              |
|          DON'T PM ME FOR SUPPORT!             |
|                                              |
|----------------------------------------------|
waldo
Noobie
*
Posts: 19


I'm not a llama! :D


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.1] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #32 on: June 04, 2003, 09:24:20 PM »
Reply with quote

I am using version 1.5.3.

I tried to install the Uninstall Pack first, that wouldn't install, it couldn't find things it was supposed to in the english.lng file (which were there, permissions were set to world r/w/x). This was via YaBBPack. I wasn't sure how to install the pack by hand, bit I think I figured it out eventually.

I then tried to install the No Posts mod by hand, and found all the word and such that I was supposed to and added everything as directed. It appeared in the menu but when I clicked on the menu I got that error..

is there supposed to be some modifcation to the database? I thought there was a php file to be run but the page resulted blank so I'm not sure if it worked out right..

maybe I'm trying to bite off more than I can chew since it's not really supported for 1.5.3, and maybe I should get to the problem with the uninstall mod first :D

I'll report back with any results after I get the new harddrive in my webserver..
Logged
Jack.R.Abbit
Mod Team
YaBB God
*****
Posts: 553


RACE FOR SPENT!


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.1] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #33 on: June 05, 2003, 09:15:37 AM »
Reply with quote

Package Uninstall mod only makes one change and its to Packages.php.  As noted during install, the way I have set it up to work for either 1.4.1 or 1.5.x, it looks for both versions and tries to replace so one of them will fail but if the other is successful, then its good.  It should [edit]not[/edit] have been trying to make any changes to english.lng.

As for the other, there are no db changes.  only adds to the admin menu and then a new source file to handle the function.  But as I said, I've not tried it yet on a 1.5.3 board.  I'll try to do that this week(end).

-Jack
« Last Edit: June 05, 2003, 04:18:31 PM by Jack.R.Abbit » Logged

<--------  Mods by Jack  -------->
Package Server: http://www.modsbydesign.com/mods.by.jack/yabbse/ (now serving)


|----------------------------------------------|
|                                              |
|          DON'T PM ME FOR SUPPORT!             |
|                                              |
|----------------------------------------------|
Jack.R.Abbit
Mod Team
YaBB God
*****
Posts: 553


RACE FOR SPENT!


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #34 on: June 05, 2003, 11:24:39 AM »
Reply with quote

waldo,
There was in fact an error that popped up when I tested on a 1.5.3 board.  I have corrected the error and everything should work for you now.  If you still have it installed, you need only upload the new source file, ViewNoPostMembers.php.  If you uninstalled it, then you should down load the new package to reinstall.

-Jack
Logged

<--------  Mods by Jack  -------->
Package Server: http://www.modsbydesign.com/mods.by.jack/yabbse/ (now serving)


|----------------------------------------------|
|                                              |
|          DON'T PM ME FOR SUPPORT!             |
|                                              |
|----------------------------------------------|
waldo
Noobie
*
Posts: 19


I'm not a llama! :D


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #35 on: June 05, 2003, 04:02:39 PM »
Reply with quote

thanks jack! i'm going to try it out right now!
Logged
waldo
Noobie
*
Posts: 19


I'm not a llama! :D


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #36 on: June 05, 2003, 04:07:39 PM »
Reply with quote

it works quite nicely now :) thanks a lot for looking into this!

:D

Logged
1979Z28
Sr. Member
****
Posts: 324



WWW
Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #37 on: June 05, 2003, 04:38:56 PM »
Reply with quote

Is the updated file on your Package Server? Or somewhere back in one of the previous posts? ;D
Logged
Jack.R.Abbit
Mod Team
YaBB God
*****
Posts: 553


RACE FOR SPENT!


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #38 on: June 05, 2003, 06:10:58 PM »
Reply with quote

I find it easier to link people to the package server so they can read any notes I may have and also see the other mods I have.  All my links should point to the package server.  You will find the lastest and greatest there... including this updated mod.

-Jack
Logged

<--------  Mods by Jack  -------->
Package Server: http://www.modsbydesign.com/mods.by.jack/yabbse/ (now serving)


|----------------------------------------------|
|                                              |
|          DON'T PM ME FOR SUPPORT!             |
|                                              |
|----------------------------------------------|
waldo
Noobie
*
Posts: 19


I'm not a llama! :D


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #39 on: June 07, 2003, 07:44:19 PM »
Reply with quote

I'm now getting this:



Member Name (Real Name)   Date Registered     Days Inactive    
johnny penis (johnny penis)   June 07, 2003     12211      
synja (synja)   June 07, 2003     12211      
brucethebastard (brucethebastard)   June 07, 2003     12211      
DJDarkwave (DJDarkwave)   June 06, 2003     12211      
aldesalvo (aldesalvo)   June 06, 2003     1      
dondelelcaro (dondelelcaro)   June 01, 2003     5      



any idea why its showing 12211 days inactive?

i'm using 1.5.3 with the updated ViewNoPostMembers.php
Logged
Jack.R.Abbit
Mod Team
YaBB God
*****
Posts: 553


RACE FOR SPENT!


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #40 on: June 07, 2003, 07:56:38 PM »
Reply with quote

I have seen that a few times but I can't really figure it out.  It only happens with members that have registered very recently... like within 24 hrs of when you view that list.  I think something with the math to figure out time difference is slightly off.  It never bothered me enough to look too far into it.  But I suppose I should do something about it. :)

-Jack
Logged

<--------  Mods by Jack  -------->
Package Server: http://www.modsbydesign.com/mods.by.jack/yabbse/ (now serving)


|----------------------------------------------|
|                                              |
|          DON'T PM ME FOR SUPPORT!             |
|                                              |
|----------------------------------------------|
1979Z28
Sr. Member
****
Posts: 324



WWW
Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #41 on: June 07, 2003, 07:56:46 PM »
Reply with quote

It did that with the older version too, and I could never figure out why..
Logged
waldo
Noobie
*
Posts: 19


I'm not a llama! :D


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #42 on: June 07, 2003, 08:33:51 PM »
Reply with quote

thanks... i'll let it go a few days and see what happens.. i'll report back here either way

thanks for the response
Logged
Laplake
Noobie
*
Posts: 12



WWW
Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #43 on: June 08, 2003, 07:58:18 AM »
Reply with quote

any idea why its showing 12211 days inactive?
I think that it shows 12211 days inactive when a member has just registered and newer been logged on.... (but I'm not sure)
Logged

I LOVE my country but I FEAR my government
waldo
Noobie
*
Posts: 19


I'm not a llama! :D


Re:[Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.2
« Reply #44 on: June 08, 2003, 01:58:45 PM »
Reply with quote

its still doing it for some people.. I'm willing to bet it has to do with people that haven't logged in, as I talked to a fellow who said he never got the email with the password, so I don't think he logged in at all..

that would explain it..

as for others, i'll have to watch them, too
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  Development  |  Completed mods  |  Topic: [Done 1.4.1 & 1.5.X] View/Delete "No Posts" Members 1.3 « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.418 seconds with 33 queries.