Welcome, Guest. Please Login or Register.
September 16, 2021, 07:17:54 AM
Home Help Search Login Register
News: If you are still using YaBB SE, please consider upgrading to SMF as soon as possible.

YaBB SE Community  |  General Category  |  Feedback  |  Topic: Is it just me, or... « previous next »
Pages: [1] Reply Ignore Print
Author Topic: Is it just me, or...  (Read 2361 times)
Peter Duggan
Llama Chameleon
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 1793


You come and go...


WWW
Is it just me, or...
« on: January 08, 2003, 08:47:59 PM »
Reply with quote

Has the board been slow (for the first time on InfoDoma) over the last couple of hours? Other sites have been behaving normally but at times this one's slowed to such a crawl that I've simply had to bail out and come back. And I've tried all the usual things like refreshing and reloading my browser.
Logged

Killer Possum
Sr. Member
****
Posts: 446



WWW
Re:Is it just me, or...
« Reply #1 on: January 08, 2003, 08:51:14 PM »
Reply with quote

It's happened to me a few times here and there but I think that's just the server load, bad spikes and such but nothing to be worried about. That happens to my site every now and then too :)
Logged
Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Is it just me, or...
« Reply #2 on: January 08, 2003, 09:01:16 PM »
Reply with quote

Hmm, I'll take a peek at the serverloads...
Logged

Jeff Lewis
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 10149


I'm a llama!


WWW
Re:Is it just me, or...
« Reply #3 on: January 08, 2003, 09:06:50 PM »
Reply with quote

Hmm, not sure why it was slow for you...maybe the connection to the server was congested? Last spike occured at 9am this morning and that went to 1.6
Logged

Killer Possum
Sr. Member
****
Posts: 446



WWW
Re:Is it just me, or...
« Reply #4 on: January 08, 2003, 09:09:40 PM »
Reply with quote

Ah yes... congestion... that could be it ;)
Logged
Peter Duggan
Llama Chameleon
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 1793


You come and go...


WWW
Re:Is it just me, or...
« Reply #5 on: January 08, 2003, 09:15:01 PM »
Reply with quote


Hmm, not sure why it was slow for you...maybe the connection to the server was congested? Last spike occured at 9am this morning and that went to 1.6


Dunno, Jeff...

Could just be a British thing or something. It's been better again for the past 25 mins or so, but I can only report things like this as they happen to me. And I figured you'd rather have the odd false alarm from a (hopefully) trusted source than not be told at all! ;)
Logged

skoen
Longing For a Title
YaBB God
*****
Posts: 601


Official translator and local mod.


WWW
Re:Is it just me, or...
« Reply #6 on: January 09, 2003, 01:01:58 AM »
Reply with quote

It also abit funny that the SourceForge.net link is broken. It could be just a DNS problem, but every link I see to the SourceForge.net are down or broken.
Logged

Proud to be Norwegian

Feel free to send me an IM if you got any questions or comments regarding YabbSE or my translation.

My portfolio(Norwegian)

Caught 43 llamas.
[Unknown]
Global Moderator
YaBB God
*****
Posts: 7830



WWW
Re:Is it just me, or...
« Reply #7 on: January 09, 2003, 01:08:04 AM »
Reply with quote


It also abit funny that the SourceForge.net link is broken. It could be just a DNS problem, but every link I see to the SourceForge.net are down or broken.


They always work for me.... must be DNS....

-[Unknown]
Logged
Pages: [1] Reply Ignore Print 
YaBB SE Community  |  General Category  |  Feedback  |  Topic: Is it just me, or... « previous next »
 


Powered by MySQL Powered by PHP YaBB SE Community | Powered by YaBB SE
2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.
SMF 2.0.18 | SMF © 2021, Simple Machines
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 1.019 seconds with 19 queries.