YaBB SE Community

English User Help => English Help => Topic started by: HK on March 22, 2004, 10:47:14 PM

Title: Bug With Modify Message and then upload the attachment
Post by: HK on March 22, 2004, 10:47:14 PM
YaBB SE Version: 1.5.5
PHP Version: 4.3.4
MySQL Version: 4.0.x
Server Platform: Unix, Linux, or BSD
Link to Forum: http://os.st/forum

Problem Description:
When you modify the message and then upload the attachment, it will not display the attachment and then file will exist to the attachment directory. Database will not update the attachment file.
Title: Re:Bug With Modify Message and then upload the attachment
Post by: [Unknown] on March 23, 2004, 01:25:27 AM
Works for me...

-[Unknown]
Title: Re:Bug With Modify Message and then upload the attachment
Post by: HK on March 28, 2004, 08:46:55 AM
Works for me...

-[Unknown]

I use CGI Version of PHP not mod_php
Title: Re:Bug With Modify Message and then upload the attachment
Post by: [Unknown] on March 28, 2004, 04:08:30 PM
Can you try a clean version of ModifyMessage.php?  I've tried this with ISAPI, mod_php, and CGI - all of which have worked.

-[Unknown]
Title: Re:Bug With Modify Message and then upload the attachment
Post by: sosidge on March 30, 2004, 04:41:10 AM
Are you getting any attachments on the board?

If not, check that you have the path for attachments to be saved in correctly defined - I had a problem, and it was because I had changed the directory while test running YaBBSE on my home PC, and failed to change it on upload.